Kuntoportaat ja frisbee-rata avattu

Hallin urheilukeskuksen eli Urskin kuntoportaat ja uudistettu frisbeegolfrata avattiin 24.6.20 kesäisissä helletunnelmissa. Noin 50 henkilöä oli kuuntelemassa yhdistyksen puheenjohtaja Ulla Patrosen avauspuhetta. Hän totesi, että alueen kehittäminen tuli esiin jo yhdistyksen hallituksen ensimmäisessä kokouksessa maaliskuussa 2019. Kuntoportaiden sijainnista jatkettiin keskustelua, kunnes päätökseksi tuli nykyinen paikka. Projektin vetäjäksi vastuutettiin varapuheenjohtaja Osmo Raiskio. Hankkeeseen kuuluu portaiden ja frisbeeradan muutosten lisäksi neljä kuntolaitetta. Kokonaiskustannusarvio on 28 965 euroa, josta hankeavustus voi kattaa 50 %. Talkootunteja on kirjattu noin 570. Lisäksi Jämsän Seudun Osuuspankki avusti projektia.

avajaiset

Avajaisten yhteydessä Liikuntaseura Impulssi opasti portaiden kuntoilukäyttöön. Nurmikentällä opastettiin frisbeegolfin heittotekniikoihin ja myynnissä oli lajin heittovälineitä. Uudistetun frisbeegolfradan avajaiskisassa oli 13 osallistujaa. Kilpailun voitti Arttu Liukkonen Jämsästä tuloksella viisi alle kentän ihannetuloksen.

Tapahtumien ohessa yleisö testasi portaita ja nautti huoltorakennukseen järjestetystä tarjoiluista. Viileä mehu oli selkeä suosikkituote. Nurmikentän reunamilla, vähän metsän siimeksessäkin lapset kiersivät suunnistusreittiä, jonka teki partiolippukunta Kuoreveden Kotkat. Reitti on käytettävissä vielä 5.7.2020 asti. Varsinkin koulutiensä syksyllä aloittavat lapset ovat radan kohderyhmää.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer