Yhteystiedot

Käytännössä yhä enemmän asioita hoidetaan sähköisesti ja siksi yhdistyksellä on useampi sähköpostiosoite:

- posti@hallinseutu.net on yhdistyksen yleinen sähköposti, johon lukuoikeus on hallituksella. Tähän osoitteeseen voi lähettää mitä tahansa yhdistystä koskevaa asiaa, kyselyä tms. Myös www-sivua ja Facebookia koskevat asiat.

- puheenjohtaja@hallinseutu.net on puheenjohtajan sähköposti. Käytännössä tähän osoitteeseen tulleet viestit ohjautuvat edelleen kulloisenkin puheenjohtajan henkilökohtaiseen sähköpostiin.

- sihteeri@hallinseutu.net on sihteerin sähköposti. Käytännössä tähän osoitteeseen tulleet viestit ohjautuvat edelleen kulloisenkin sihteerin henkilökohtaiseen sähköpostiin.

- taloudenhoitaja@hallinseutu.net on taloudenhoitajan sähköposti. Käytännössä tähän osoitteeseen tulleet viestit ohjautuvat edelleen kulloisenkin taloudenhoitajan henkilökohtaiseen sähköpostiin.

- admin@hallinseutu.net on sähköisten palvelujen (www-sivu, Facebook jne) ylläpidon sähköposti. Käytännössä tähän osoitteeseen tulleet viestit ohjautuvat edelleen kulloisenkin vastuuhenkilön henkilökohtaiseen sähköpostiin.

Yhdistyksellä ei ole omaa puhelinnumeroa. Käytännössä kiireellisissä asioissa yhdistystä voi tavoitella puheenjohtajan tai kenen tahansa hallituksen jäsenen puhelinnumerosta.

Hallituksen jäsenet ja muut yhdistyksen luottamushenkilöt yhteystietoineen sekä muut jäsenasiat (toimintasuunnitelmat, talousarviot, toimintakertomukset, tilinpäätökset, syys- ja kevätkokouksen päätökset) on esitetty yhdistyksen sivuston jäsenosiossa, jonne jäsenistölle on annettu salasana.

Yhdistyksen hallitus

Ulla Patronen, jäsen, puheenjohtaja, puh. 050 5940 091, email: puheenjohtaja@hallinseutu.net

Osmo Raiskio, jäsen, varapuheenjohtaja, puh. 0400 508 833

Tiina Ruoko, jäsen, taloudenhoitaja, email: taloudenhoitaja@hallinseutu.net

Ahti Aalto, jäsen, puh. 050 5990 697, email: posti@lentoreppu.fi

Kati Leppänen, jäsen, sihteeri, email: sihteeri@hallinseutu.net

Satu Olkkonen, jäsen

Harri Manneri, 1. varajäsen

Anna Liisa Raiskio, 2. varajäsen

Janne Virkkunen, 3. varajäsen

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer