Jäsenyys

Tervetuloa Hallin seutu -yhdistykseen pitämään huolta seudun nykypäivästä ja tulevaisuudesta. Hallin seutu -yhdistyksessä voivat olla varsinaisina jäsenenä henkilöt. Yritykset ja yhdistykset voivat liittyä kannattajajäseniksi ja olla näin edistämässä paikkakunnan elinvoimaisuutta.

Henkilöjäseneksi liittyminen

Liittyminen henkilöjäseneksi tapahtuu toimittamalla yhteystiedot yhdistyksen hallitukselle. Se hoituu näin:

Täytä sähköinen liittymisilmoitus tästä tai tulosta liittymisilmoitus tästä. Jos järjestelmäsi sallii, voit täyttää ensin tiedot lomakkeeseen ja tulostaa lomakkeen sen jälkeen. Muussa tapauksessa tulosta pelkkä lomake ja täytä se. Lomakkeen voi palauttaa Taipaleen tavaratalossa olevaan yhdistyksen postilaatikkoon tai kenelle tahansa hallituksen jäsenelle. Postittamallakin onnistuu yhdistyksen postiosoitteeseen Hallin seutu ry, Manuntie 21 A 1, 35600 Halli.

Liittymisilmoituksen voi myös skannata ja toimittaa sähköpostilla osoitteeseen posti@hallinseutu.net.

Paperimuotoisia liittymisilmoituksia on jaossa kauppojen ilmoitustauluilla ja niitä voi kysyä hallituksen jäseniltä.

Jäseneksi voi liittyä myös maksamalla jäsenmaksun ja kirjoittamalla yhteystiedot maksun yhteyteen. Tämä viitteetön maksutapa on yhdistykselle kalliiimpi kuin viitteellinen.

Yhdistyksen kirjanpitäjältä saat laskun, jolla onnistuu jäsenmaksun maksaminen yhdistykselle edullisen viitenumeron avulla.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on voimassa maksupäivästä lukien yhden vuoden, joten littymisajankohdalla ei ole merkitystä jäsenkauden pituuteen. Jäsenmaksutaksat löydät Jäsenmaksu -sivulta.

Osallistuminen

Jäsenistö on tervetullut mukaan kaikkeen yhdistyksen toimintaan. Toiminnasta tiedotetaan näiden sivujen kautta ja yhteisessä tapahtumakalenterissa sekä tapauskohtaisesti Facebookin ja muiden kanavien kautta. Kaikenlaisille ideoille ja osaamiselle on kysyntää.

Sääntöjen mukaan yhdistyksen kokoukset kutsutaan koolle jäsenten jäsenrekisteriin ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin lähetettävällä kokouskutsulla ja yhdistyksen www-sivuilla julkaistulla kokouskutsulla. Täydentäviä kutsumistapoja voidaan käyttää harkinnan mukaan.

Jäsenedut

Yhdistyksen tarjoama jäsenetu vuonna 2021 on se, että liittymismaksua ei peritä. Tämän ja muut voimassa olevat jäsenedut löydät Jäsenedut-sivulta!

 

Kannatusjäseneksi liittyminen

Yrityksen tai yhdistyksen kannatusjäseneksi liittyminen tapahtuu samalla lomakkeella kuin henkilöjäseneksi liittyminen. Jäsentyypiksi vain valitaan kannattajajäsenyys. Täytä sähköinen liittymisilmoitus tästä.

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer