Valokuituselvitys

Kyläyhdistys Hallin seutu ry tekee esiselvityksen, löytyisikö Hallin taajamasta riittävästi kotitalouksia ja yrityksiä valokuituliittymän tilaajiksi. Esiselvityksellä arvioidaan, onko hankkeelle edellytyksiä Hallin taajamassa ja kannattaako hanketta viedä eteenpäin.

Valokuituverkon rakentaminen on niin iso ja pitkäkestoinen hanke, että kyläyhdistyksen pitää saada jäsenistönsä hyväksyntä sen aloittamiseksi ja tuoda asia päätettäväksi Hallin seutu ry:n kokouksessa.

Valokuituinfo-valikosta löydät tietoa valokuituliittymästä ja valokuituverkon rakennushankkeen toteuttamisedellytyksistä. Lisäksi yhdistys jakaa Hallin taajaman talouksille tiedotteen valokuituverkkoasiasta.  

Jos olet kiinnostunut nopeasta valokuituinternet-yhteydestä ja haluaisit saada sellaisen käyttöösi, niin käy täyttämässä kyselylomake seuraavasta linkistä: hallinseutu.net/valokuitukysely. Vastausaikaa on 15.3.2021 asti. Yhdistys ei jaa kyselyn kautta keräämiä tietoja muille osapuolille.

Kerro asiasta myös naapureillesi, sillä tilaajamäärä aluetta ja kaivettua valokuitukilometriä kohti ratkaisee valokuituverkon rakentamisedellytykset. Kannattaa myös liittyä Hallin seutu ry:n jäseneksi, koska silloin olet mukana päättämässä valokuituverkon rakentamisesta!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer