Seudun palvelujen ja toiminnan esittelyä!

Hallin seudulla on erilaisille palveluille kysyntää ja samaan aikaan epätietoisuutta, mitä tarjontaa ja mistä on saatavissa. Facebook-ryhmissä vastauksia löytyy niille, jotka asioita julkisesti rohkenevat kysyä, mutta vastaukset katoavat aikajanalle.

Hallin seutu ry:n verkkosivusto www.hallinseutu.net pyrkii kokoamaan alueellisen portaalin palvelujen, tapahtumien ja muun tarjonnan ja kysynnän kohtaamiseen. Näin olisi keskitetysti tarjolla tietoa yrittäjistä, yrityksistä ja yhdistyksistä paikallisille, kesäasukkaille ja seudulla käyville.

Oikean tiedon varmistamiseksi tiedot halutaan toimijoilta itseltään. Tietoja voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen posti@hallinseutu.net tai vaikka Taipaleen tavaratalossa olevaan postilaatikkoon.

Tietojen lisääminen palveluhakemistoon on ilmaista. Hallin seutu ry:n kannatusjäsenille tai muille yhteistyökumppaneille tarjotaan erikseen sovittavaa lisänäkyvyyttä, kuten esittelytekstejä, mainoksia, suosituksia yms.

Yhdistys lähettää tiedossa olevilla toimijoille tietopyyntöjä lähiaikoina. Vinkkejä lisättävistä palveluista ja yhteystietoja voi kuka tahansa lähettää yhdistyksen sähköpostiin ja jatkamme sitten vinkin perusteella yhteydenottoihin.

Kaikenlaisilta toimijoilta toivotaan tietoja ja kalenteriin päivityksiä tapahtumista tai toiminnasta. Kalenteriin saa tarvittaessa oman ylläpitotunnuksen. Hallin seutu ry:ssä palvelujen kokoamisen yhteishenkilönä on Tiina Ruoko.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer