Hallin seudun tapahtumakalenteri

Hallin seutu –yhdistys tarjoaa seudun toimijoille yhteisen kalenterin (linkki vasemmalla). Yrittäjien, yhdistysten ja muiden yhteisöjen sekä yksityisten järjestämät tilaisuudet voidaan lisätä kalenteriin. Julkaistavan tapahtuman tulee täyttää jokin seuraavista ehdoista:

  • tapahtuma on Hallin seudulla ja siihen on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin tai
  • tapahtuman järjestää seudulla toimiva rekisteröity yhdistys yleishyödylliseen tarkoitukseen tai
  • tapahtuma on muuten paikallisesti huomioitava ja tukee yhdistyksen tai Hallin seudun tavoitteita.

Yhdistysten vuosikokoukset ja muut tapahtumat, säännölliset harjoitukset, näyttelyt, markkinat jne jne.

Vaikka Hallin seutu –yhdistys on poliittisesti sitoutumaton, myös poliittiset tilaisuudet voidaan merkitä kalenteriin. Yhdistykset voivat myös ilmoittaa omista kokouksistaan. Myös toisten taajamien alueella järjestettäviä tilaisuuksia voidaan lisätä kalenteriin, jos niillä on merkitystä Hallin seudun asukkaille.

Liiketoiminnallinen tilaisuus, esimerkiksi tuote-esittely, julkaistaan kalenterissa järjestäjän ja Hallin seutu -yhdistyksen tekemän sopimuksen mukaan.

Yksittäisen tapahtuman voi ilmoittaa osoitteeseen posti@hallinseutu.net. Enemmän tapahtumia järjestävä yhdistys tai yhteisö saa erikseen sovittavan oikeuden oman osion ylläpitoon.

Hallin seutu pyytää ilmoittamaan häiriöistä kalenterin toiminnassa tai muista huomioitavista seikoista osoitteeseen posti@hallinseutu.net.

Vastuulause: Hallin seutu –yhdistys ei ota mitään vastuuta kalenterin tietojen oikeellisuudesta, tapahtumien sisällöstä tai näiden muutoksista. Tapahtumien jukaisemisesta päättää Hallin seutu –yhdistyksen hallitus edellä kuvattujen ja jatkossa muotoutuvien tasapuolisten suuntaviivojen mukaisesti. Päätöksistä ei ole valitusoikeutta.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer