Seutukuntamme oma kyläyhdistys !!!

Jo valmiita, yhdistyksen rakennuttamia kohteita:

- Laavu lähellä Halliin keskustaa

- Kuntoportaat ja kuntoilulaitteet Hallin urheilukeskuksessa sekä rahoitusyhteistyö frisbeegolf -radan uudistuksessa urskilla

- Tarkoitus on myös rakennuttaa saattolaituri laavun viereiseen rantaan, mikäli rahoitustuki saadaan

 

Kyläyhdistys on myös tehnyt lukuisia aloitteita kuten maantien 343 kunnostus ( yhdessä muutaman muun kyläyhdistyksen kanssa) ja Vekkarin jakelu Halliin keskiviikkoisin kuten Jämsän keskustaankin.

Myös esitys Jämsän keskustan pysäköintiajan pidentämiseksi ja vetoomus Otto-pisteen säilyttämiseksi Hallin keskustassa.

 

Ketään ei pakoteta talkootöihin eikä hallituksen tai toimikuntien jäseneksi, sillä kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Jäseneksi liittyminen ei vaadi sinulta kuin maksun ( 10e/vuosi ja se on voimassa aina vuoden ensimmäisestä maksusta lähtien)

Jäseneksi liittymällä annat omalla toiminnallasi myös arvostusta niille, jotka ilman korvausta nyt käyttävät vapaa-aikaansa yhdistyksen eli koko seutukunnan hyväksi.

LIITTYMINEN ON HELPPOA! Tältä sivustolta löytyy jäsenhakemus, joten täytä se ja lähetä hallitukselle, niin toimitamme joko sähköpostiisi tai kotiin maksutiedot.

Myös paperisia liittymislomakkeita saatavissa joko hallituksen jäseniltä tai K-Hokan ilmoitustaululta. Paperisen lomakkeen voit palauttaa hallituksen jäsenelle tai Taipaleen tavaratalon kassan lähellä olevaan postilaatikkoon.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer