Tietotekniikkaa tutuksi!

Hallin seutu –yhdistys suunnittelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) kanssa tietotekniikkaan liittyvää opastusta seudulla asuville henkilöille. Koulutus liittyy JAMKissa käynnistyneeseen projektiin, jota kautta koulutus on ilmaista. Tavoite on aloittaa aivan alkeista kysynnän mukaan vielä ennen lomakautta. Myöhemmin tulisi jatkoryhmiä, jotka tutustuvat hieman syvällisemmin tietotekniikkaan.

Alkeista aloittaminen tarkoittaa siis aivan alkeita eli esimerkiksi henkilöitä jotka juuri ovat hankkineet ensimmäisen tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja on tarpeen tutustua mm. tietoturvaan ja internetin käyttöön. Vähitellen tutustuminen etenee pankkipalveluihin, verkkolehtiin, Yle Areenaan ja vastaaviin. Edistyneemmät voivat tutustua Facebookin tai Instagramin saloihin tai muihin sovelluksiin. Vielä edistyneemmille voisi ohjelmassa olla vaikka kuvankäsittelyä, tekstinkäsittelyä tai tietokantojen ja internetsivujen tekemistä.

JAMKin kanssa on suunnittelupalaveri lähiaikoina. Siihen valmistautumiseksi pyydetään kiinnostuneilta ajatuksia ja toiveita sähköpostilla osoitteeseen posti@hallinseutu.net tai ihan perinteisesti vapaamuotoisella viestillä Taipaleen tavaratalossa olevaan yhdistyksen postilaatikkoon tai kertomalla kenelle tahansa hallituksen jäsenelle. Kuvaile vähän, millainen asia kiinnostaisi erityisesti.

Suunnittelupalaveriin ovat myös johtokunnan ulkopuoliset jäsenet tervetulleita, joten siitä ilmoitetaan hyvissä ajoin.

Jaa viestiä! Kerro niille, joilla ei vielä ole tietotekniikkaa!

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer