JÄSENYYS

ANNA LAHJA ITSELLESI!

Kuinka tärkeää sinulle on oman asuin seutusi palveluiden säilyminen? Entä itsesi ja perheesi viihtyvyyttä lisäävät projektit kuten laavu lähellä Halliin keskustaa ja kuntoportaat Hallin urheilukeskuksessa?  

Anna itsellesi/perheellesi lahja nykypäivään ja tulevaisuuteen vain 10 euron vuosimaksulla ja liity jäseneksi oman seutukuntamme kyläyhdistykseen Hallin seutu ry, niin tuet rahapanostuksellasi tärkeää työtä. 

Jäseneksi liittyminen ei vaadi sinulta kuin maksun, sillä ketään ei pakoteta talkootöihin eikä hallituksen tai toimikuntien jäseneksi, sillä kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.  Jäseneksi liittymällä annat omalla toiminnallasi myös arvostusta niille, jotka ilman korvausta nyt käyttävät vapaa-aikaansa yhdistyksen eli koko seutukunnan hyväksi.

LIITTYMINEN ON HELPPOA! Mene osoitteeseen https://www.hallinseutu.net ja täytä ja lähetä sitä kautta jäsenhakemus yhdistykselle!

Myös paperisia liittymislomakkeita saatavissa joko hallituksen jäseniltä tai K-Hokan ilmoitustaululta.  Paperisen lomakkeen voit palauttaa hallituksen jäsenelle tai Taipaleen tavaratalon kassan lähellä olevaan postilaatikkoomme.  

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer