Löytyykö valokuituliittymille kysyntää?

Kyläyhdistys tekee esiselvityksen, löytyisikö Hallin taajamasta riittävästi kotitalouksia ja yrityksiä valokuituliittymän tilaajiksi. Esiselvityksellä arvioidaan, onko hankkeelle edellytyksiä Hallin taajamassa ja kannattaako hanketta viedä eteenpäin.

Tietoa valokuituliittymästä ja valokuituverkon rakentamisedellytyksistä löytyy nyt yhdistyksen nettisivuilta päävalikon Valokuituinfo-kohdasta. Lisäksi yhdistys jakaa lähipäivien aikana tiedotteen valokuituverkkoasista Hallin talouksille ja yrityksille.

Jos olet kiinnostunut nopeasta valokuituinternet-yhteydestä ja haluaisit saada sellaisen käyttöösi, niin käy täyttämässä kyselylomake seuraavasta linkistä: hallinseutu.net/valokuitukysely. Vastausaikaa on 15.3.2021 asti. Yhdistys ei jaa kyselyn kautta keräämiä tietoja muille osapuolille.

Kerro asiasta myös naapureillesi, sillä tilaajamäärä aluetta ja kaivettua valokuitukilometriä kohti ratkaisee valokuituverkon rakentamisedellytykset. Kannattaa myös liittyä Hallin seutu ry:n jäseneksi, koska silloin olet mukana päättämässä valokuituverkon rakentamisesta!

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer