Tervetuloa Hallin seutu -yhdistyksen sivuille

Hallin seutu -yhdistys perustettiin 13.3.2019. Jäseneksi on jo ilmoittautunut 43 henkilöä, vaikka yhdistys on vasta perustamisvaiheessa. Tarve ja tilaus yhdistykselle on siis ollut olemassa. Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoon. Liittymisilmoituksia saa mm. Taipaleen tavaratalosta.

Kiinnostus on ollut vilkasta ja perustamiskiireiden ohella toimintaa suunnitellaan. Perustava kokous asetti toiminnan ensimmäiset suuntaviivat, joita päivitetään syyskokouksessa vielä tänä vuonna. Hallitus järjestäytyi 26.3. ja käsitteli 36 erilaista asiaa, lähinnä perustamiseen ja toiminnan käynnistämiseen liittyen. Henkilövalinnat ja yksityiskohtia toiminnasta tullaan julkaisemaan sekä tässä blogissa, että avattavilla jäsensivuilla.

Rekisteröinti-ilmoitus on Patentti- ja rekisterihallituksessa hyväksyttävänä, joten pian yhdistyksen nimeen lisätään kirjaimet ry, Yhdistyksen pankkitili avataan mahdollisimman pian, jotta päästään lähettämään jäsenmaksupyyntöjä.

Yhdistyksen johtokunnan tavoittava sähköpostiosoite on posti(at)hallinseutu.net Toistaiseksi viestin voi laittaa myös tämän sivun kohdasta Ota yhteyttä.

HUOM! Tämä sivusto on rakenteilla, joten käyttöhäiriöt ja isotkin muutokset ovat todennäköisiä, pahoittelut häiriöistä.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer